Uw administratiekantoor in omgeving Rotterdam

Overweegt u uw administratie uit handen te geven? Maak dan kennis met Visser & van Eck Administrateurs Belastingadviseurs B.V. in Rotterdam en omgeving. Als administratiekantoor en belastingadviseur hebben we persoonlijk contact en kwaliteit al ruim 35 jaar hoog in het vaandel staan. We begeleiden en adviseren onze cliënten elke dag met veel plezier en inmiddels hebben we cliënten in een groot deel van Nederland. Ons kantoor in Rotterdam en omstreken is groot geworden door klein te blijven!

Administratie uitbesteden

Uw administratie uitbesteden brengt tal van voordelen met zich mee. Om te beginnen bespaart u veel tijd, uw administratie is altijd op orde en u kunt gebruik maken van onder meer aantrekkelijke belastingvoordelen, omdat we perfect op de hoogte zijn van alle wettelijke regels op dit vakgebied. Wat mag u nu van ons verwachten als u ons uw administratie in handen geeft? Allereerst bieden we administratieve ondersteuning, zoals het opzetten en het verwerken van de administratie, maar ook bijvoorbeeld het wegwerken van administratieve achterstanden. We verzorgen uw belastingaangiften, waaronder onder andere de aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en loonheffingen. Verder ontzorgen we u geheel op het vlak van loon- en salarisadministratie. Heeft u belastingadvies nodig, dan voorzien we u hierin, waarbij we de meer gecompliceerde zaken aan onze fiscaal jurist overlaten. Daarnaast stellen we na afloop van het boekjaar de jaarrekening op. Dit is slechts een greep uit de werkzaamheden waar we ons dagelijks mee bezig houden. We nemen deze taken graag van u over, zodat u zich met andere zaken bezig kunt houden.

Heeft u vragen?

Wilt u aanvullende informatie of bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van administratie uitbesteden of belastingzaken? Laat het ons vooral weten en neem contact op met ons administratiekantoor. Onze ervaren specialisten verstaan hun vak en geven u advies op maat afgestemd op uw organisatie. We staan u graag te woord!