Boekhouder Capelle aan den IJssel

Professionele boekhouder in Capelle aan den IJssel
Als ondernemer weet u dat het belangrijk is om de boekhouding op orde te hebben. Zo weet u precies welke facturen al zijn voldaan en welke er nog openstaan. Maar de boekhouding is meer dan alleen de cash flow voor de producten en diensten die u aanbiedt. Bij de boekhouding komt ook de loonadministratie kijken, evenals de declaraties van uw personeel. Wilt u geen boekhouder in dienst nemen, maar wel profiteren van een boekhouding die altijd up to date is? Dan kiest u voor ons: Visser & Van Eck boekhouders in Capelle aan den IJssel.

Boekhouder voor de hele financiële administratie
Waarom is het goed om een externe boekhouder in de arm te nemen voor Capelle aan den IJssel en omgeving? Het antwoord is simpel: u hoeft geen (extra) personeel in huis te halen voor een strakke boekhouding. Wij ondersteunen startende ondernemers, zzp’ers en grotere bedrijven in Capelle aan den IJssel en omgeving met alle aspecten van de financiële administratie. Daarbij houden wij u geregeld op de hoogte van de financiële stand van zaken. Dit kan per e-mail, telefoon, via een online meeting en natuurlijk ook bij u of bij ons op ons kantoor in Capelle aan den IJssel. Overigens kunt u ook bij ons terecht voor advies op fiscaal gebied en voor het opstellen van de jaarrekening en het jaarverslag. Onze professionele boekhouders gaan zorgvuldig met uw financiële gegevens om. Zo nemen wij u veel werk uit handen en weet u precies hoe het financieel met uw bedrijf gaat.

Contact
Wilt u alleen fiscaal advies of alleen hulp bij de salarisadministratie? Dat is gewoon mogelijk. Aan de hand van uw budget en wensen bepaalt uzelf – samen met ons – wat wij voor u kunnen betekenen als boekhouder in Capelle aan den IJssel. Heeft u interesse en wilt u meer weten over hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan per telefoon (010-4514355), per e-mail (info@visservaneck.nl) of via het contactformulier.