Salarisadministratie Rotterdam en omstreken

Salarisadministratie Rotterdam
Wat gaat de tijd toch snel. Inmiddels al bijna 40 jaar jaar ontzorgen wij van administratiekantoor Visser & van Eck Rotterdam en haar wijde omgeving wat betreft onder andere de salarisadministratie.

De loonbelasting en alles wat daar mee samenhangt is geen eenvoudige materie. U doet er daarom goed aan uw salarisadministratie aan een deskundige uit te besteden. Het is namelijk belangrijk om op de hoogte te zijn van de vele subsidieregelingen. Uw salarisadministratie leidt namelijk niet uitsluitend tot uw loonstrookjes: veel van de maatregelen die bedoeld zijn om de loonkosten van bepaalde groepen werknemers te verminderen zijn gekoppeld aan de gevoerde salarisadministratie.
Tot en met 2017 liepen deze tegemoetkomingen vooral via de aangifte loonheffing, en wel in de vorm van afdrachtsverminderingen. De werkgever (of zijn administratiekantoor) moest deze subsidies dus wel zelf op de juiste wijze verwerken in de loonadministratie. Sinds 2017 en 2018 worden de subsidies door de Belastingdienst na afloop van het jaar uitbetaald als gevolg van de invoering van de Wet tegemoetkomingen loondomein.
Menig salarisadministrateur kent de mogelijkheden van de Wet tegemoetkoming loondomein niet (goed genoeg). Hierdoor blijven helaas vaak subsidiemogelijkheden onbenut, want door een verkeerde inrichting van de salarisadministratie kan de werkgever geld mislopen.
Daarom kunt u het beste een deskundige op uw salarisadministratie zetten. Zo weet u zeker dat het goed gebeurt en u weet zeker dat u geen loonkostenvoordelen mis loopt.

Door constant goed te letten op wetswijzigingen, slagen wij er keer op keer in om het maximale uit ieder loonstrookje te halen. Vanzelfsprekend in het voordeel van de bedrijven die ons hun salarisadministratie toevertrouwen.

Met onze persoonlijke en klantvriendelijke aanpak weet u ook zeker dat u bij ons geen nummer bent. Snel en to-the-point, dat zijn onze kenmerken. Of het nu gaat om de boekhouding of de loonadministratie van een eenmanszaak of de salarisadministratie van een groot bedrijf.
Indien u uw salarisadministratie aan ons overlaat bent u verzekerd van een overzichtelijke en goed gedocumenteerde salarisadministratie. Alle loonstroken, jaaropgaven en overige bescheiden van de salarisadministratie bevinden zich in uw eigen online omgeving. Uiteraard zijn alle documenten ook te downloaden naar uw pc.
Uw werknemers krijgen een eigen toegang tot hun bescheiden (inclusief een app indien gewenst), waardoor uw salarisadministratie papierloos gevoerd wordt.
We kunnen de salarisadministratie dusdanig inrichten dat het aanvragen en goedkeuren van verlofuren en declaraties via een app verloopt, zodat u daar nauwelijks nog omkijken naar hebt. Het declareren van onkosten door werknemers kunnen we op vergelijkbare wijze inrichten, waarbij de kosten na goedkeuring meteen op de eerstkomende loonstrook uitbetaald worden.
Vanzelfsprekend is de online omgeving beveiligd conform de strengste normen.

Dus wilt u als ondernemer ook meer tijd over hebben om uw product of dienst te leveren? Laat de experts dan zorg dragen voor uw salarisadministratie. In Rotterdam en omgeving hebben wij inmiddels heel wat tevreden opdrachtgevers. Wilt u meer weten over hoe wij u als administratiekantoor van dienst kunnen zijn, bel ons dan op 010-4514355, of stuur een mail naar info@visservaneck.nl.
Meer weten over ons totale dienstenpakket?

Salarisadministratie Rotterdam voor de eenmanszaak

Ook voor de allerkleinste bedrijven verzorgen wij graag de salarisadministratie. Rotterdam kent daarom al heel wat ondernemers die de salarisadministratie voor hun eenmanszaak door Visser & van Eck laten verzorgen. Naast maximaal resultaat en een minimale loonbelasting kunnen zij rekenen op het advies van onze fiscaal jurist. Klinkt dit u als muziek in de oren? Neem dan eens contact op met ons administratiekantoor. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 010-4514355. Formuleert u uw vraag liever schriftelijk, klik dan op de volgende link voor ons contactformulier, of stuur ons een e-mail.


andere onderwerpen:
| controle administratie | administratieve achterstanden wegwerken | opzetten administratie |
| administrateur rotterdam | administratie uitbesteden | financiële administratie | verwerken administratie |
| loonadministratie rotterdam | salarisadministratie capelle | boekhoudkantoor rotterdam |
| sitemap |