Salarisadministratie Capelle a/d IJssel

Salarisadministratie CapelleAl ruim 35 jaar ontzorgt Visser & van Eck wat betreft de salarisadministratie Capelle aan den IJssel, Rotterdam en de wijde omgeving. Want daar in Capelle aan den IJssel, onder de rook van Rotterdam, vindt u een kleinschalig administratiekantoor met een grootse dienstverlening op het gebied van salarisadministratie. Door constant te letten op wetswijzigingen en door creatief te denken, lukt het ons keer op keer om het maximale uit ieder loonstrookje te halen. Uiteraard in het voordeel van de bedrijven die ons hun salarisadministratie toevertrouwen.
Hierbij is het belangrijk te weten, dat veel van de maatregelen die bedoeld zijn om de loonkosten van bepaalde groepen werknemers te verminderen zijn gekoppeld aan de gevoerde salarisadministratie.
Tot en met 2017 liep deze vorm van subsidie vooral via de aangifte loonheffing, en wel in de vorm van afdrachtsverminderingen. De werkgever (of zijn administratiekantoor) moest deze subsidies dus wel zelf goed verwerken in de loonadministratie. Sinds 2017 en 2018 worden de subsidies door de Belastingdienst na afloop van het jaar uitbetaald als gevolg van de invoering van de Wet tegemoetkomingen loondomein.
Menig salarisadministrateur kent de mogelijkheden van de Wet tegemoetkoming loondomein niet of niet goed genoeg. Hierdoor kunnen onnodig subsidiemogelijkheden blijven liggen. De kans dat subsidiemogelijkheden onbenut blijven is door de nieuwe regeling gelukkig een stuk kleiner geworden dan tijdens de oude subsidieperiode, maar door een verkeerde inrichting van de salarisadministratie kan de werkgever nog steeds geld mislopen.
Daarom kunt u het beste een deskundige op uw salarisadministratie zetten. Zo weet u zeker dat het goed gebeurt en u weet zeker dat u geen loonkostenvoordelen misloopt.

Indien u uw salarisadministratie aan ons administratiekantoor over laat, dan bent u verzekerd van een vlotte en goed gedocumenteerde salarisadministratie. U ontvangt alle loonstroken, jaaropgaven en overige bescheiden via e-mail, waardoor u zelf eenvoudig een elektronisch dossier op kunt bouwen van uw salarisadministratie. Tevens kunt u de loonstroken dan via e-mail doorzenden naar uw werknemers, waardoor uw salarisadministratie papierloos wordt. Ook kunnen wij de loonstroken rechtstreeks naar uw werknemers mailen, of de loonstroken worden voor het personeel toegankelijk gemaakt via een speciale app.
Bij het elektronisch ter beschikking stellen van gegevens werken wij conform de vanuit de EU opgelegde richtlijnen i.v.m. de privacywetgeving, alom bekend onder de naam AVG (Algemene verordening gegevensbescherming).
Uiteraard kunt u alles ook nog op papier via de post ontvangen, indien gewenst. Zelfs een combinatie van post en e-mail is mogelijk.

Bent u ook toe aan een zorgeloze salarisadministratie Capelle?  Dat betekent dan langs gaan bij Visser & van Eck. Tijdens een kennismakingsgesprek horen wij graag van u hoe wij u als administratiekantoor van dienst kunnen zijn, waarbij u meteen een persoonlijk salarisadministrateur toegewezen krijgt. Zo weet u precies wie uw zaken behartigt en daardoor is er van ellenlang doorverbinden bij ons nooit sprake. Meer weten? Bel ons dan eens op 010-4514355. Of stuur een email: info@visservaneck.nl.
Meer weten over onze overige dienstverlening?

Salarisadministratie Capelle a/d IJssel heeft de benodigde ervaring

Wellicht is het tijd om een specialist te zetten op uw (loon)administratie. In Capelle heeft u een goede partner aan Visser & van Eck. Behalve van loonadministratie weten wij uiteraard ook het nodige van bijvoorbeeld het opstellen van jaarrekeningen of administratieve begeleiding. Bedrijven en instellingen in Rotterdam en wijde omgeving kunnen bij accountantskantoor Visser & van Eck rekenen op een degelijke service met maximaal resultaat. Bel ons voor meer informatie op 010-4514355 of stuur ons een e-mail.
Overige diensten


andere onderwerpen:
| controle administratie | administratieve achterstanden wegwerken | opzetten administratie |
| administrateur rotterdam | administratie uitbesteden | financiële administratie | verwerken administratie |
| loonadministratie rotterdam | salarisadministratie rotterdam | boekhoudkantoor rotterdam |
| sitemap |